Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρανικόλας για προσφυγικές ροές: «Η δέσμευση του Υπουργείου να αποδειχθεί απόλυτα αξιόπιστη»

Επιφυλακτικός απέναντι στην προφορική δέσμευση του Υπουργείου Εσωτερικών ότι δεν πρόκειται να μεταφερθούν κι άλλοι μετανάστες στην Νάουσα, εμφανίζεται με δηλώσεις του στο veriotis.gr o δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας. Απαντώντας σχετικά με τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της πόλης υπογράμμισε πως επρόκειτο για μία μικρή ομάδα πολιτών και σε κάποιες περιπτώσεις «ακραίων» εκφραστών κατά των μεταναστών και των μουσουλμάνων. «Ήταν άτομα που εκφράζονται ακραία σε πολλές περιπτώσεις. Γνωρίζω κάποιους και είναι άτομα που επιμένουν πολύ στην άποψή τους. Μάλιστα έδωσαν τελεσίγραφο στα ξενοδοχεία πως αν δεν διώξουν τους μετανάστες σε 10 μέρες, θα μπουν αυτοί να τους διώξουν...» λέει με νόημα στο veriotis.gr. «Είναι άτομα από την περιοχή αλλά και από άλλους νομούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν το γενικότερο κλίμα αναστάτωσης και ανησυχίας που επικρατεί» τονίζει ο κ. Καρανικόλας.

Οι πληροφορίες για έλευση τριών λεωφορείων πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν χθες, αφού τα πούλμαν που έφτασαν στην Νάουσα το βράδυ ήταν προσκυνητές που επισκέφθηκαν την Μονή Τιμίου Προδρόμου, παρακολούθησαν την αγρυπνία και στη συνέχεια δείπνησαν σε εστιατόριο ξενοδοχείου στην Νάουσα.

2 σχόλια:

  1. Η γνωστή καραμέλα με τους ακραιους και φασιστες !!
    Όχι ψεύτες απατεώνες απλοί οικογενειάρχες ήμασταν που προστατεύουμε
    τις οικογένειές μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οὔτε στήν Νάουσα οὔτε πουθενᾶ. Ἔξω οἱ ξένοι ἀπ' τήν Ἑλλάδα! Κανένας μωαμεθανός πού περνάει ἀπό τήν Τουρκία δέν εἶναι πρόσφυγας. Εἶναι λαθροεισβολέας, ἔποικος καί σέ λίγα χρόνια κατακτητής. Ν' ἀπελαθοῦν πάραυτα. Καί ὁ δήμαρχος νά παύσῃ ν' ἀποκοιμίζῃ τόν κόσμο ἀναμασῶντας τά ψέμματα τῆς κυβερνήσεως καί ὑβρίζοντας τούς Ἕλληνες Πατριῶτες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ