Quantcast

http://picasion.com/

Καρανικόλας: 193 οι πρόσφυγες-μετανάστες, τα 70 παιδιά, στα ξενοδοχεία της Νάουσας

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας από το Υπουργείο Εσωτερικών και εκπροσώπους των ξενοδόχων, τις προηγούμενες ημέρες σε δύο ξενοδοχεία της Νάουσας έχουν έρθει συνολικά 193 πρόσφυγες – μετανάστες. Συγκεκριμένα, στην μια ξενοδοχειακή μονάδα διαμένουν συνολικά 115 άτομα, εκ των οποίων 70 παιδιά και νεογέννητα βρέφη, καθώς και 45 ενήλικες γονείς και ηλικιωμένοι. Αντίστοιχα, στην δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα διαμένουν συνολικά 78 άτομα, εκ των οποίων 50 γονείς και ηλικιωμένοι, 20 παιδιά και 8 βρέφη κάτω των 3 ετών.

Επισημαίνεται ότι η έλευση των οικογενειών των μεταναστών συμφωνήθηκε μεταξύ των ιδιωτών ξενοδόχων και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας με το Υπουργείο Εσωτερικών έλαβε την προφορική δέσμευση ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για την έλευση επιπλέον μεταναστών στη Νάουσα.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Νάουσας παρακολουθεί το θέμα και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών, τους ξενοδόχους της πόλης, τις αστυνομικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς για την ομαλή διαμονή των οικογενειών των προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή.

4 σχόλια:

  1. Αυτό για αρχή για να μην αντιδρά ο κόσμος, μετά έρχονται οι λοιποί Αφγανιστάν Πακιστάν Αφρικανοί και λοιπά καλόπαιδα, αφού συνεχώς έρχονται και έρχονται και έρχονται ανεξέλεγκτα πλέον. Η ανησυχία χτυπάει κόκκινο πλέον, ακόμη και αυτοί που αρχικά τους καλοδέχονταν, είναι πολύ προβληματισμένοι, για να μην πω φοβισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό αὐγό τοῦ κούκου εἶναι πειὸ ὕπουλο καί ἀπό τ' αὐγό τοῦ φιδιοῦ. Ὁ νοῶν νοείτω._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν θα αρχίσουν οι άθεοι να παρενοχλούν τα παιδιά μας, να κλέβουν και να παρανομούν, τότε θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσουμε.....δεν έχουμε καταλάβει πως αυτές οι φυλές και ιδίως οι μουσουλμάνοι έχουν κουλτούρα η οποία δεν συνάδει με τον Ελληνικό Πολιτισμό....τα χειρότερα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ