Quantcast

http://picasion.com/

«Μπούκαραν» σε δύο σπίτια - Έσπασαν αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο

Μέσα σ' ένα 24ώρο
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην πόλη της Βέροιας. Μόλις σ' ένα 24ώρο είχαμε τρεις εγκληματικές δράσεις, με τους κακοποιούς να δείχνουν πως έχουν αποθρασυνθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, χθες το μεσημέρι, άγνωστοι
προσπάθησαν να παραβιάσουν οικία στην οδό Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα αργότερα, κλέφτες «μπούκαραν» σε σπίτι πολυκατοικίας στο κέντρο της Βέροιας, ενώ στο Νοσοκομείο, άγνωστος άνδρας, πιθανών τοξικομανής, έσπασε το τζάμι ενός αυτοκινήτου. Τα συνεχόμενα κρούσματα εγκληματικότητας έχουν φέρει «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να συλλάβει τους δράστες. Ο κόσμος της Ημαθίας έχει φοβηθεί και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των κακοποιών.

4 σχόλια:

  1. Μάθετε τι ποινές ρίχνουν τα δικαστήρια σε αυτές τις πράξεις....με αναστολη...άρα....γιατί να μην κλέψουν...ξανά και ξανά και ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Να χτιστουν καινουριες φυλακες να χωρουν πολυ κοσμο.
    2.Να αλλαξει η νομοθεσια, και να τη δευτερη φορα που πιανετε απο την αστυνομια το ιδιο ατομο για απλη αποπειρα κλοπης να μπαινει μεσα.
    3.Την τριτη φορα για διπλασιο χρονο.
    4.Την τεταρτη για τριπλασιο
    5.Αν υπαρξει 5η για τετραπλασιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Teaser...φαπες...μπουζου..και αντε μετα να δουμε αν θα το ξανακανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος ας μάθει να ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ