Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανσέτα... διπλογεμιστή; Μόνο στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Διπλή γέμιση, διπλή γεύση, διπλή απόλαυση!
Όλο σε γευστικούς πειρασμούς μας βάζει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», που φροντίζει καθημερινά να χορταίνει όχι μόνο το στομάχι μας αλλά και το μάτι μας! Τι ετοίμασε πάλι; Πανσέτα με διπλή γέμιση! Αν έχετε δοκιμάσει ήδη την γεμιστή πανσέτα του
«Ειλικρίνεια» και τη βρήκατε ονειρική, φανταστείτε τι έχει να γίνει με την διπλογεμιστή! Γεύση και απόλαυση, όλα επί δύο! Και αυτή φυσικά τακτοποιημένη στο ταψάκι της, έτοιμη να μπει απευθείας στο φούρνο. Όπως όλα τα κρεατοσκευάσματα που ετοιμάζει καθημερινά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».


Από κλασσικές μαμαδίστικες συνταγές μέχρι πεντανόστιμες και εντυπωσιακές γκουρμέ προτάσεις, πάντα με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, το καθένα στη δική του συσκευασία που αντέχει στο φούρνο, για να μην αλλάξετε καν σκεύος!

Και για όσους νηστεύουν; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζει για όλη την περίοδο της Σαρακοστής, ΤΑ τέλεια μπιφτέκια λαχανικών, για να μπουν στο φούρνο και να γλείφουμε τα δάχτυλά μας! Και δε θα τα εκτιμήσουν μόνο οι νηστεύσαντες... αλλά όλοι!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ