Quantcast

http://picasion.com/

Αθώος ο Παυλίδης για την υπόθεση του ΚΑΠΑ

Μετά από μια ακροαματική διαδικασία που κράτησε για τρεις ολόκληρες ημέρες και με την εξέταση πάνω από 15 μαρτύρων, ο Παύλος Παυλίδης κρίθηκε αθώος από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Η συνεδρίαση ξεκίνησε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας και ολοκληρώθηκε το
μεσημέρι της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου. Να υπενθυμίσουμε πως ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» είχε δεχθεί μήνυση από τον Στέργιο Διαμάντη για απιστία εις βάρος του Δήμου που αφορούσε την οικονομική διαχείριση του ΚΑΠΑ. Η πρόταση της Εισαγγελέως ήταν απαλλακτική, με το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας να αποφασίζει τελικά ομόφωνα την αθώωσή του. 

11 σχόλια:

  1. Ε ρε τι εχει να γινει στο ΔΣ τη Δευτερα. Ποιος τον πιανει τον Παυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έβαλε ο Βοργιαζίδης τον Διαμάντη μπροστά να ρίξει λάσπη στον Παυλίδη πριν από τις εκλογές. Αλήτικες μέθοδοι για να κερδίσουν τις εκλογές.. Οι ανίκανοι που δεν έκαναν τίποτα για τον δήμο Βέροιας και έχουν μούτρα να κυκλοφορούν στους δρόμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τώρα δάσκαλοι και διαμάντια ετοιμαστείτε. έρχεται η σειρά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν δεδομένο. Το ψέμμα και η διαβολή έχουν κοντά ποδάρια. Επρόκειτο για τυπική τακτική, που ακολουθείται παγίως σε όλη την Ελλάδα και δεν είχε τίποτε το μεμπτό και επιλήψιμο. Ο Παυλίδης ούτε παρανόμησε ούτε καταχράστηκε μήτε λεπτό του ευρώ. Ο Διαμάντης (κρίμα το όνομα!) θα έπρεπε να ντρέπεται. Μα την αλήθεια, θα του άξιζε να καταδικαστεί για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματι ειναι τυπικη η διαδικασια να προσλαμβανουμε μεγαλοδικηγορους απο θεσσαλονικη , να επιλεγουμε ποτε και με ποιους στην εδρα θα κανουμε τη δικη αληθεια αφου ηταν τοοοοσο καθαρος προς τι ολα αυτα;;;;για αυτους που ειναι τοοοσο "καθαροι" και τα χουν να τ ακουμπησουν ειναι τυπικη διαδικασια. Εξαλλου το αποθεμα απο το 2012 ειναι τεραστιο!!!στοματα, ματια και αυτια ξερουν πολλα και χειροπιαστα. την επομενη φορα!!!

      Διαγραφή
    2. Άρες, μάρες, κουκουνάρες. Η τυπική διαδικασία δεν αφορούσε στην δίκη, που φυσικό είναι να φοβάσαι όταν έχεις να κάνεις με λαμόγια σκευωρούς κατηγόρους, αλλά στα τιμολόγια. Ο Παυλίδης δεν έκανε τίποτε ενάντιο στο πνεύμα του νόμου και τίποτε διαφορετικό από ό,τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Σταματήστε την λάσπη, αδίστακτοι συκοφάντες! Υπάρχει Θεός και βλέπει.

      Διαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ...ΤΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η κοινωνια που σιωπα ειναι αξια της μοιρας της,και η κοινωνια της Βεροιας ηξερε και ξερει τι εστι Παυλιδης και τι παρτυ εγινε τοτε με δαπανες μαιμου. ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες «δαπάνες - μαϊμού», ρε ψευταρά; Ειλικρινά, αν ήμουν ο Παυλίδης, θα σε ξετρύπωνα, ανώνυμε συκοφάντη, και θα σού έκανα αγωγή και μήνυση, που θα ήταν όλη δική σου!

      Διαγραφή
  8. με ποια λογικη φιλτραρετε τα σχολια που γραφουμε;;;; εξαλου δεν τα γραφετε εσεις οι πολιτες τα γραφουν, να ειστε αντικειμενικοι λοιπον και νατα ανεβαζετε ολα χθες το βραδυ γραφτηκε σχολιο κατα του κ. Παυλιδη και δεν το αναρτησατε;;;να σκεφτουμε κατι;;;περιμενουμε να αποδειξετε το αντιθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ