Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αναγέννηση της Θύρας 4

Η μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της «Βασίλισσας του Βορρά» εκτός από την εύρυθμη διοικητική λειτουργία, τους καλούς ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team, περιλαμβάνει και το οπαδικό κίνημα που τόσο πολύ είχε λείψει από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου. Στον
αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω, υπήρχαν φίλαθλοι στην ιστορική Θύρα 4, μια κερκίδα που έχει μεγαλώσεις πάνω από 4 γενιές στη Βέροια. Με πυγμή, φωνή και συνθήματα βοήθησαν το έργο των ποδοσφαιριστών και αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Οι προσδοκίες όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στόχος της διοίκησης είναι να έρθουν ακόμα πιο πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο και η νεολαία της Βέροιας να αγαπήσει περισσότερο την ομάδα της πόλης της. Ίσως κάπου εκεί ψηλά στον ουρανό, ο αείμνηστος Κοσμάς Λιάκος, ο ενορχηστρωτής της εξέδρας των «κυανέρυθρων» να κοιτάζει αυτές τις εικόνες και να χαμογελάει.


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο αείμνηστος Γιώργος ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ που η σημαία του κοιματηζε από την δεκαετία του 80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φτιαξτε ομαδα και βαλτε και κανενα ποδοσφαιριστη απο τη γυρω περιοχη, παιξτε μπαλα και τα αλλα θα ερθουν μονα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ