Quantcast

http://picasion.com/

Γιορτάστηκε στην Άμμο η μνήμη του Οσίου Ιακώβου του Τσαλίκη

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Άμμο επί τη εορτή του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία. Στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέθηκε σε προσκύνηση ιερό άμφιο του Οσίου Ιακώβου του Τσαλίκη, το οποίο μεταφέρθηκε με την ευλογία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Οσίου Δαβίδ Ευβοίας, ο οποίος και κατάγεται από το χωριό Άμμος. Δείτε φωτογραφίες:









4 σχόλια:

  1. Τρείς κ ο κούκος στην άμμο βαρέθηκαν ο κόσμος να πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Απλώς είναι πάγια τακτική της Μητρόπολης οι φωτογραφίες να βγαίνουν με την έναρξη της Θ. Λειτουργίας. Αν πηγαίνεις, ίσως να το έχεις παρατηρήσει.

      Διαγραφή
  2. Αυτές τις βλακείες να μην λέγατε θα μας πειθατε κ θέλετε να μας πείτε ότι ο δήμαρχος ήρθε από νωρίς πηγαίνω εκκλησία κ μάλιστα τακτικά γιατί προχθές στον στρατό επέμενε μέχρι το τέλος κ είδα τις φωτογραφίες μέχρι κ τα σχολεία που ήρθαν αργά επερναν κ σε άλλες εκκλησιαστικές εκδηλώσεις για αυτό μην δικαιολογείται τα αδικαιολόγητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ