Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

100 χρόνια γιορτάζει ο Εμπορικός Σύλλογος

Εκατό χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας γιορτάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον, στο 2χλμ Περιφ. Οδού Βέροιας Νάουσας. Ο Εμπορικός Σύλλογος σύμφωνα με το καταστατικό συστάθηκε στις 3 Απρίλιου 1919 από εξήντα πέντε εμπόρους ντόπιας, (βεροιώτικης), εβραϊκής και Μικρασιάτικης καταγωγής που έβαλαν γερά θεμέλια στον θεσμικό φορέα, ο οποίος δεν αποτελεί απλά ένα συμβατό ορόσημο της Bεροιώτικης κοινωνίας, αλλά για έναν αιώνα αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της πόλης. Tην επετειακή εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε κ. Γεώργιος Καρανίκας και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα. Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου. Στο πλαίσιο του εορτασμού η Διοίκηση του Συλλόγου θα τιμήσει δυο εκπροσώπους φορέων.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ; ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ