Quantcast

http://picasion.com/

Στο 1ο Δημοτικό ο νευρολόγος Στέργιος Κολιός

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας με επίσημη ανακοίνωσή τους εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Στέργιο Κολιό, γιατρό νευρολόγο, που ευγενικά προθυμοποιήθηκε να τους κατατοπίσει για τις βλαβερές συνέπειες της πολύωρης χρήσης της οθόνης
υπολογιστών, κινητών και tablet. H πρώτη ενημέρωση έγινε για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, η δεύτερη για τα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019. Εξαιτίας της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας παρουσίασης, εκμαίευσαν την υπόσχεση για δύο επόμενες φορές. Οι πληροφορίες που αποκόμισαν έβαλαν σε σκέψεις μικρούς και μεγάλους για τη λογική χρήση της οθόνης.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον γιατρό και τον,την καθηγήτρια που το σκέφτηκε.Αισχος για τους υπεύθυνους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που δεν έχουν οργανώσει τακτικά ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ κάτι αντίστοιχο.Η ΕΛΜΕ Ημαθιας όταν τελειώσει με την επίλυση θεμάτων ιρακινών,Αφγανών και Σύριων καλό θα ήταν να ασχοληθεί με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά...Από θεωρία πρώτοι είμαστε...Ας ταΐσει αυτός τα μωρά χωρίς Ζουζούνια , και Ακατα Μακατα Σουκουτουμπέ...και τα ξαναλέμε..Στον νευρολόγος θα καταλήξει και αυτός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ