Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας: «Φύλαξη συνόρων, κλειστές δομές και διαχείριση μεταναστευτικών ροών»

Την ικανοποίησή του για τα μέτρα της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Παναγιώτης Χαρέλας. Ο Βεροιώτης πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων με δηλώσεις του ανέφερε πως είναι από τις λίγες φορές μετά από καιρό που η Πολιτεία στρέφεται σ' ένα τρίπτυχο που είχε να κάνει
με την φύλαξη των συνόρων, τις κλειστές δομές και την διαχείριση στο εσωτερικό της χώρας των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χαρέλας: «Τίποτε δεν είναι ξεχωριστό και τίποτε δεν μπορεί να αποκοπεί. Ο συνδυασμός αυτών είναι απαραίτητος για να επιτευχθούν η ελαχιστοποίηση των ροών, οι ανθρώπινες συνθήκες παραμονής στη χώρα και ο έλεγχος των συνόρων μας. Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά θα εφαρμοστούν με σεβασμό στα δικαιώματα των προσφύγων, αλλά κυρίως θα εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας σε όλη την Χώρα. Ένα αίσθημα που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά θα εφαρμοστούν άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ