Quantcast

http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Τον φωτογράφο τον επέλεξε η Σόνια Θεοδωρίδου»

Απάντηση σε όσα ανέφερε η Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων της Κ.Δ. Μακεδονίας (δείτε εδώ) έδωσε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κώστας Βοργιαζίδης. Ο Δήμαρχος της Βέροιας ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως η επιλογή του φωτογράφου από την
Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις μνήμης των Εβραίων έγινε καθαρά από την Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία είχε το γενικό πρόσταγμα της καλλιτεχνικής εκδήλωσης. «Θα ήθελα να αναφερθώ σε μια καταγγελία που έκανε η Ένωση Φωτογράφων. Βεβαιότατα έγινε. Ήταν το θέλω της κ. Θεοδωρίδου. Να δουλέψει δηλαδή με τους δικούς της συνεργάτες. Και επειδή η συμφωνία μαζί της ήταν ότι έχει το πρόσταγμα στο καλλιτεχνικό κομμάτι, έγινε αυτό που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Τον συγκεκριμένο φωτογράφο δεν τον γνωρίζουμε καν. Θα έλεγα όμως σε κάποιον κύριο, να ανοίξει την βιβλιοθήκη του και να διαβάσει τι σημαίνει η λέξη ήθος, για να μπορεί να την χρησιμοποιεί μετά» κατέληξε ο επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση».

3 σχόλια:

  1. Τι λες ρε μεγάλε ; Δηλ εσένα οποίος σου ζητήσει ένα χατηράκι το κάνεις. Και το λες χωρίς ντροπή. Ωραία τότε δώσε και καμία δουλειά στον κουμπάρο μου.
    Που σε είχαμε τόσο καιρό και δεν το ξέραμε αγόρι μου ; Να σε χαίρονται οι συμβουλοί σου.
    Τί πίνεις και δεν μας δίνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εσύ κάνεις ότι σου λένε οι άλλοι ; να το ξέρουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ προδίδεσαι.... Και δεν είσαι καν καλός φωτογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ