Quantcast

http://picasion.com/

Ο Βεροιώτης που θα κατακτήσει την Ελληνική Μουσική

Ο Βασίλης Πορφυράκης μας ταξιδεύει σ' ένα λαϊκό ερωτικό μονοπάτι γεμάτο χρώματα μυρωδιές και εικόνες βγαλμένες μέσα από την μουσική. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής γεννήθηκε στη Βέροια και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από μουσική οικογένεια. Σπούδασε μουσική στο Κρατικό Ωδείο της
Θεσσαλονίκης -τρομπέτα και θεωρητικά – αλλά η μεγάλη του αγάπη ήταν και είναι η ερμηνεία και το λαϊκό τραγούδι. Σπούδασε 2 χρόνια φωνητική στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και 3 χρόνια με τον Χρήστο Λυριτζή. Το 2008 στον Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής Θεσσαλονίκης κατέκτησε την πρώτη θέση. Συνεργάστηκε με: • Νατάσα Θεοδωρίδου (στο Όραμα Θεσσαλονίκης 2009) • Αντύπα – Βαλάντη (στο Ρόδον το 2009) • Γιαννη Πλούταρχο (στο Φιξ το 2010 ) • Γιώργο Γιαννιά – Θανο Πετρέλη (στο Όραμα το 2010) • Ηλία Βρεττό -Γιώργο Τσαλίκη – Αγγελική Ηλιάδη (στο Όραμα το 2011) κ.α. Το 2017 συμμετείχε στο Χ FACTOR, στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, στον SKAI και έφτασε μέχρι την τελική τετράδα, διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία και κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τις ερμηνείες του.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ