Quantcast

http://picasion.com/

Πικετοφορία του ΠΑΜΕ στη Βέροια

Κινητοποίηση στην πόλη της Βέροιας πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου το ΠΑΜΕ. Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα - Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα», εργαζόμενοι και συνταξιούχοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πικετοφορία
στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ημαθίας Ήταν μία πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Οι διαδηλωτές διέσχισαν την Μητροπόλεως, μπήκαν εντός της αγοράς από την οδό Βικέλα και κατέληξαν στο πάρκο της Ελιάς, όπου και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από στελέχη του ΚΚΕ.

3 σχόλια:

  1. εργάτης σε εργοστάσιο19 Οκτωβρίου 2019 στις 3:38 μ.μ.

    Οι τεμπέληδες του ΠΑΜΕ διαδήλωσαν για τη συνέχιση της αργομισθίας και της αναξιοκτατίας. Και οι 20, ζήτημα αν έχουν ιδρώσει πάνω από 10 φορές στη ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως πάντα οι γνωστοί γραφικοί της Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γνωστοι τραγικοί του Πα(ντ)με που πληρώνονται από την επιχείρησή για να φωνάζουν τραμπουκιζουν να επιτίθονται σε κάθε τι ενάντια στισ 'ιδεολογίες τους' γιατί έτσι δίνει γραμμή...Φοιτητες,συνταξιούχοι πληρωμένοι μισθοφόροι φωνακλαδεσ χωρισ ένσημα χωρις εργατοώρες φωνάζουν για τα συνδικατα και "βαράν" ότι πει η επιχείρηση για ένα πιάτο φαγητό και 4 τσιγάρα στα όρθια... Ποτισμένα μυαλά από ψευτικεσ ιδεοολογιεσ.. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ.. Από δω και ΠΈΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ... ΞΈΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΤΑΙ 30ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΊ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ.. ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΟΤΕΣ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΜΆΣΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ