Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πασάς» στην Φιλιππούπολη η «Βασίλισσα» - Νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-2

Με δύο γκολάρες του Πασά - Έπαιζε από το 52' με 10 παίκτες
Μια πολύ μεγάλη νίκη που την καθιστά πρωταγωνίστρια για το φετινό πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η Βέροια. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην Φιλιππούπολη, επικρατώντας
του Ολυμπιακού Βόλου με 0-2. Η «Βασίλισσα του Βορρά», αν και έπαιζε από το 52 με παίκτη λιγότερο, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Πέντα, κατάφερε να πάρει τους τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Πασάς που με δύο πανέμορφα προσωπικά του γκολ στο 82' και στο 88' «σκότωσε» τον Ολυμπιακό. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός άλλαξε την ροή του παιχνιδιού, ερχόμενος από τον πάγκο και απέδειξε πως πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, καθώς ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές προσωπικές μονομαχίες και πολλά φάουλ. Όλα άλλαξαν στην φάση του 52 λεπτού με τον Πέντα να δέχεται την κόκκινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο, οι «κυανέρυθροι» αφυπνίστηκαν και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Η ομάδα της Βέροιας, δίκαια πανηγύρισε αυτήν την επιτυχία, καθώς ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του ματς, ενώ είχε κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο ενεργητικό της. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν μπόρεσε να σκοράρει και είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στην εστία του Βοσνιάδη. 

Διαιτητής: Νταούλας (Γεωργακόπουλος, Κορωνάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυνιώτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (89’ Πόζογλου), Ρόκας, Τσιάρας (73’ Ντούνης), Ράντι, Σκοπελίτης, Στεβάνοβιτς (62’ Κουτσιανικούλης), Τσίτας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης (77’ Πασάς), Πέντα, Μεληκιώτης (63’ Σκαθαρούδης), Κανούλας (70’ Ταΐρης), Σιμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ