Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ερχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στη Βέροια - Θα χιονίσει στην κορυφή του Σελίου;

Ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να αρχίσει να αρχίσει να «σφυροκοπά» από αύριο, Δευτέρα, τη χώρα και ειδικότερα το δήμο Βέροιας. Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το κύμα κακοκαιρίας -για το οποίο εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και η ΕΜΥ- θα φέρει βροχές και καταιγίδες που σταδιακά «θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας και θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως τις βραδινές ώρες της Τρίτης 8 Οκτωβρίου». Την πρόγνωση του meteo για την κακοκαιρία τονίζεται ότι οι βροχοπτώσεις στην Ημαθία θα είναι έντονες και αναμένεται να έχουν σχετικά μεγάλη διάρκεια. Παράλληλα, η κακοκαιρία θα προκαλέσει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Το κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει την επέλαση του τη Δευτέρα, με βροχές,και θα συνεχιστεί και την Τρίτη.

Ο χάρτης προειδοποίησης του Meteo Alarm για την κακοκαιρία:

Η κακοκαιρία θα φέρει και... χιόνια στα ορεινά - Μπορεί να χιονίσει στην κορυφή του Σελίου

Πέρα από τις βροχές και τις καταιγίδες, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους και οι πρώτες χιονοπτώσεις στα πολύ ορεινά τμήματα της Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να χιονίσει στα μεγάλα υψόμετρα του Σελίου. Συγκεκριμένα στη Μακεδονία θα χιονίσει από το υψόμετρο των 1800-1900 μέτρων ενδεικτικά και υψηλότερα σε αρκετές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ