Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Κόκκινο Ποτάμι», η πρεμιέρα και οι ευχαριστίες στη Βέροια

Ποιους ευχαρίστησε η παραγωγή στους τίτλους τέλους;
Το «Κόκκινο Ποτάμι», η πολυαναμενόμενη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στο OPEΝ, έκανε έκπληξη στα νούμερα τηεθέασης και αποθεώθηκε από τους χρήστες των social
media. Πολλοί ήταν οι Βεροιώτες που στήθηκαν απέναντι από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν το πρώτο επεισόδιο, έχοντας έναν λόγο παραπάνω από τους τηλεθεατές της υπόλοιπης Ελλάδας. Η Βέροια μια από τις 15 πόλεις που φιλοξένησε μέρος των γυρισμάτων και για 10 ημέρες, ηθοποιοί, συνεργεία και σκηνοθέτες κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας, ενώ αρκετοί ήταν και οι συμπολίτες μας που συμμετείχαν ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Αν και τα επεισόδια που έχουν γυριστεί στη Βέροια αργούν ακόμα, καθώς πρόκειται για τα τελευταία της σειράς, ένα συναισθηματικό δέσιμο το έχουμε.

Πέρα από τους κομπάρσους που χρησιμοποιήθηκαν, πολλοί ήταν και αυτοί που συνέβαλαν για την ασφαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων, την εξυπηρέτησή τους και την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας ήταν απαραίτητη. Η παραγωγή δεν παρέλειψε φυσικά να ευχαριστήσει όλους όσους τη βοήθησαν, σε όποια πόλη και αν βρέθηκαν, αναφέροντάς τους στους τίτλους τέλους των επεισοδίων. 
Έτσι, από τη Βέροια αναφέρθηκαν ειδικά, στον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα», στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Πατρίδας «Ευστάθιο Χωραφά», στην αίθουσα του οποίου μάλιστα πραγματοποιήθηκαν και τα casting των βοηθητικών ηθοποιών που θα συμμετείχαν στα γυρίσματα της Βέροιας, στον Δήμο Βέροιας, στους κατοίκους της Βέροιας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, στην Τροχαία Βέροιας, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ