Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ελάφι, ο Καναβάρο και Θεός της μπάλας που δεν συγχωρεί

Είχα καιρό να νιώσω τέτοια κ@βλα! Η νίκη της Βέροιας μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν ήταν απλά μια νίκη. Ήταν η μεγάλη επιστροφή της «Βασίλισσας του Βορρά». Καταρχήν, είδαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν μέτρια, χωρίς ουσία στο παιχνίδι της. Πολύ αναρχικό
ποδόσφαιρο. Με δύο πάσες οι παίκτες ήθελαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Μπαμ, μπουμ, σέντρα και καμινάδα σίστεμ. Δεν είχαν υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας και καθόλου καθαρό μυαλό. Πολλά φάουλ και ανούσια σκληρά μαρκαρίσματα. 

Ρε Πέντα, τι σόι κίτρινες κάρτες έφαγες; Σε μπάνισα από το πρώτο ημίχρονο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί σου. Ειδικά όταν έκανες το πρώτο φάουλ που τον κλάδεψες και δεν πήγες να του ζητήσεις συγνώμη, αντιλήφθηκα πως δεν έχεις αυτοκυριαρχία μέσα σου και θα υποπέσεις και σε άλλα φάουλ. Τσάμπα και βερεσέ άφησες την ομάδα σου με 10 παίκτες. Σοβαρέψου! 

Το θετικό είναι ότι αυτή η απερίσκεπτη ενέργεια του Πέντα αφύπνισε τους Βεροιώτες. Μετά από εκείνο το σημείο πείσμωσαν και αντέδρασαν. Μελικιώτης και Κάνουλας σε πολύ ρηχά νερά. Αντίθετα ο Βεργώνης σκύλιασε στο κέντρο. Μάρκαρε, κάλυπτε κενά, αλλά υστερούσε στο δημιουργικό κομμάτι. Επίσης μου άρεσε και η τετράδα της άμυνας. Μπράβο σε Στελάκι Μαραγκέ. Αγέρωχος, συγκεντρωμένος, πειθαρχημένος, γρήγορος, με εμπειρία στο παιχνίδι του. Σωστές τοποθετήσεις και ηρεμία στο παιχνίδι του. Ένας Φάμπιο Καναβάρο! 

Σ' αυτό το σημείο θα πρέπει να υμνήσω τον προπονητή της Βέροιας. Τι έγινε ρε Γράφα; Σε γλέντησε ο Θεοδοσιάδης; Σου πήρε το σκάλπ. Έπαιζες με 11 και η Βέροια με 10 και έφαγες δύο γκολάκια; Αν είχε άλλα 10 λεπτά, θα έτρωγες κι άλλα τρία έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι. Όλα εδώ πληρώνονται! Να σου θυμίσω τον Χαροντάκη; Ο Θεός ξεχνάει και συγχωρεί, ο Θεός της μπάλας ποτέ! 

Και που λες μπαίνουν οι τρεις παικταράδες μέσα. Και τσουπ αλλάζει το έργο. Σκαθαρούδης έδωσε μεσοεπιθετική πνοή στην ομάδα. Έτρεξε, μάρκαρε, πλαγιοκόπησε, ανησύχησε τους αντίπαλους αμυντικούς, τα πάντα όλα! 

Ο δε Ταΐρης! Τι παικταράς είσαι εσύ αγόρι μου; Τι αρχοντιά στο χώρο του κέντρου. Τι ωραίες κάθετες πάσες που έβγαλες. Μου θύμισες τον Ρεντόνο της Ρεάλ. Ειδικά στο πρώτο γκολ της Βέροιας, τι stop ήταν αυτό που έκανες στον Κουτσιανικούλη; Τον έστειλες για σακούλες...

Και τώρα που μιλάμε για Κουτσιανικούλη... Τι κατάντια είναι αυτή ρε; Υποτίθεται ο Μέσι της Ελλάδας κάποτε. Τώρα παίζει πλέον σε ομάδα της Football League και μάλιστα ως αλλαγή. Αντίο ζωή το έργο. Γελάνε και τα τσιμέντα. Για αυτό τον παίκτη ο ΠΑΟΚ είχε ξοδέψει 1.000.000 ευρώ; Ήμαρτον! 

Και πάμε τώρα στην καψούρα μου τον Μπέιλι. Ρε εσείς τι «ελάφι» είναι αυτός ο Πασάς; Τι διασκελισμός, τι ταχύτητα, τι τελειώματα. Τα πάντα όλα! Έπαθα την πλάκα μου σας λέω. Μόνος του και όλοι σας... Παικταράς! Μια προσποίηση, δεύτερη προσποίηση ο αμυντικός για χόρτα και η μπάλα στο μπακλαβωτό! Ανυπομονώ να τον δω την επόμενη αγωνιστική από κοντά. Τους καθάρισε σαν αβγό. Έκανε πάρτι από εκεί έξω αριστερά. Με τέτοιες εμφανίσεις η «Βασίλισσα» δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και πάει βουρ για πρωτάθλημα. 

Μάγκες, μην ξεχνάτε τα εισιτήρια διαρκείας. Όλοι μαζί να σηκώσουμε τη Βέροια ψηλά:

✔️GOLD VIP: 300€ 
(148 Ονομαστικές θέσεις στο κέντρο της σκεπαστής θύρας - Δερμάτινα καθίσματα)
✔️EXCLUSIVE: 100€ 
(Σκεπαστές θύρες αριστερά και δεξιά από VIP)
✔️STANDARD: 50€ 
(Θύρα 4)

Οι εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο κατάστημα Spot Team έχουν ως εξής:

•GOLD VIP -20%
•EXCLUSIVE -15%
•STANDARD -10%

Όλοι μαζί στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας!

Σημεία πώλησης:

-Γήπεδο Βέροιας
-Spot team ( Μ.Αλεξανδρου 28)
-Cafe bar KORI

Πληροφορίες: 2331027432 από 09:00 έως 17:00.
VERIA NFC - 2019
#veriafootballclub 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ