Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η τρίτη και... φαρμακερή φορά του Καλτσά

Ο Νίκος Καλτσάς επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με τη φανέλα της Ανόρθωσης, τη φετινή σεζόν. Είναι γνωστή η αξία και η ποιότητα του και ο Τιμούρ Κετσπάγια τον επέλεξε, για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας της Αμμοχώστου. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Βέροιας και του Παναθηναϊκού
αγωνίζεται για πρώτη φορά στο εξωτερικό στην μέχρι τώρα καριέρα του. Στο πρόσφατο παρελθόν, πλησίασε δύο φορές να παίξει στο εξωτερικό, όμως αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Και οι δύο υποθέσεις συνέβησαν, τον καιρό που αυτός αγωνιζόταν στη Βέροια. Οι δύο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, ήταν η ισπανική Χέρκουλες και η ιταλική Βαρέζε. 

Όπως σημειώνει η gazzetta.gr σε ρεπορτάζ της, στις 4 Ιανουαρίου 2015, «Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ως στόχο να παίξει στο εξωτερικό. Ο Νίκος Καλτσάς δεν αποτελεί εξαίρεση και μέχρι στιγμής έχει φτάσει δύο φορές μία ανάσα από το να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η πρώτη ήταν όταν ήρθε η πρόταση από την Χέρκουλες του Κίκε Ερνάντεθ που τον ήθελε δανεικό για έξι μήνες, δίνοντας μάλιστα στην Βέροια 50.000 ευρώ. Εκεί όμως που όλα έδειχναν οτι θα μεταναστεύσει, είναι όταν έφτασε η προσφορά της Βαρέζε. Οι Ιταλοί προσέφεραν 150.000 συν 20% ποσοστό μεταπώλησης... Τελικά η συμφωνία ουδέποτε έκλεισε... »

Η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να διακριθεί στο νησί της Αφροδίτης, το επόμενο χρονικό διάστημα...

1 σχόλιο:

  1. Παράγοντες και φίλοι της Ανόρθωσης είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον Κάλτσα. Όταν έγινε η μεταγραφή και με ρώτησαν για αυτόν τους είπα ότι είναι από τους καλύτερους ελλαδιτες ποδοσφαιριστές που ήρθαν ποτέ στο νησί. Δεν διαψευτηκα. Τυχερός που θα αγωνιστεί στην Ανόρθωση Αμμοχωστου σωματείο με μεγάλη ιστορία και μεγάλη προσφορά στον ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ