Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Extreme θέαμα σε δυο τροχούς στους αγώνες enduro στη Βέροια

Στη Βέροια πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Οκτωβρίου 2019 ο 6ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro και ο 2ος αγώνας Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος, που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας (ΛΕ.ΜΟ.Β.). Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε
ο τεχνικός έλεγχος στην πλατεία Ωρολογίου που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη διοργάνωση, όπου και ανακοινώθηκε η σειρά εκκίνησης του διπλού αγώνα της Κυριακής. Η εκκίνηση δόθηκε στις 9 το πρωί από την πλατεία Ωρολογίου, με τους 64 αναβάτες όλων των κατηγορικών να ξεχύνονται στις ειδικές διαδρομές της πίστας του Τριποτάμου. Αρκετός ήταν και ο κόσμος που στήθηκε σε διάφορα σημεία της διαδρομής για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ακολούθησαν οι απονομές στο χώρο της πλατείας Ωρολογίου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη διαδρομή:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ