Quantcast

http://picasion.com/

Video-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Ημαθίας

Καρέ-καρέ η κινηματογραφική διάρρηξη, που πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες σε κοσμηματοπωλείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Όπως φαίνεται σε βίντεο, που μετέδωσε το OPEN, κουκουλοφόροι έσπασαν τα τζάμια του καταστήματος με λοστό, ανέβασαν το ρόλο ασφαλείας και εισέβαλαν στο
μαγαζί. Μάλιστα, προκειμένου να μην τους καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας, άδειασαν πυροσβεστήρες στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα πυκνό νέφος που θα τους κάλυπτε. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και η δράση τους καταγράφηκε. Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 50.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο, από το οποίο είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες. Η Ασφάλεια διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, μελετώντας το υλικό από τις κάμερες.

Δείτε το video-ντοκουμέντο:

4 σχόλια:

  1. Ο Γιδας δε θα ξεβ-ΡΟΜ-ίσει ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο κατάστημα να σας ενημερώσω ότι ήταν απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα...Αλλά μέσα από τα γραφεία που να πάρεις χαμπάρι τι γίνεται κύριε Αστυνομικε?Καλά πετάνε τα σαΐνια της Αστυνομίας...αλίμονο στον Έλληνα πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προβληματα ξεκινανε οταν τους πιανουν.Αποφυλακιζοντε με αναστολη και εξαιτιας του ατιμωρητου, συνεχιζουν το θεαρεστο εργο.Αν δε βρεθουν 2-3 τρελοι 80αρηδες με δικανα δε καθαριζει το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν στις δημοτικές εκλογές τους βλέπεις σε όλα τα προεκλογικά γραφεία των υποψηφίων δημάρχων,καταλαβαίνεις πολλά.
    Έγκλημα,ατιμωρησία.
    Όσοι έχουν την δυνατότητα,φεύγουν από τον Γιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ