Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Yes Boss! Tο Success Story μιας sexy Βεροιώτισσας

Το «Chip & Chic by Sushiya» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη επιχείρηση της Ολυμπίας Κουκουρίκη. Ο αδελφός της ο Δημήτρης Κουκουρίκης έχει ανοίξει μερικά από τα πιο επιτυχημένα μαγαζιά στην Συμπρωτεύουσα. Έχοντας σπουδάσει ξενοδοχειακά και έχοντας εργαστεί στην Σαντορίνη και
την Μύκονο, βοηθούσε στις περισσότερες επιχειρήσεις του αδελφού της. Now, it’s her turn! Η γοητευτική Βεροιώτισσα ήθελε να αποστασιοποιηθεί από την νυχτερινή διασκέδαση και να στραφεί στον χώρο της εστίασης. Ο κόσμος πλέον θέλει να συνδυάσει σε μια έξοδο, το ποτό με το καλό φαγητό. Με τον συνέταιρο της, ιδιοκτήτη του «Sushiya», προσπάθησαν να φτιάξουν ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο με εξαιρετική ποιότητα, προσιτές τιμές, νεοϋορκέζο στυλ και δυνατότητα delivery. 

Όταν επισκεφθείς το «Chip & Chic», πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το «dragon» με γαρίδες, αβοκάντο και αγγούρι. Μπορεί το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα να δημιουργεί άγχος στην πετυχημένη ιδιοκτήτρια και να της προσθέτει ευθύνες, η ανταπόκριση όμως του κόσμου την κάνει να στοχεύει στην επέκταση της επιχείρησης και να κάνει αισιόδοξες σκέψεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ