Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που έγινε χθες κυρία Τανιμανίδη!

Γάμοι και χαρές χθες στο Τανιμανιδέικο!
Όχι, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν παντρεύτηκε άλλη. Είναι ακόμα μαζί και τρισευτυχισμένος με την Χριστίνα Μπόμπα που μάλιστα μόλις γιόρτασαν την πρώτη επέτειο γάμου. Άλλος Τανιμανίδης παντρεύτηκε χθες και μάλιστα πήρε
Βεροιώτισσα! Ο λόγος για τον μεγάλο αδελφό του Σάκη, τον Παναγιώτη Τανιμανίδη, γυναικολόγο στο επάγγελμα, που χθες το απόγευμα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Βούλα Αδαμοπούλου. Η Βούλα είναι κόρη του Νίκου Αδαμόπουλου και της Σοφίας Ασλανίδου, γεννήθηκε στη Βέροια και εργάζεται ως Μαία σε Κλινική στη Θεσσαλονίκη.

Ο γάμος τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη και ήταν ποντιακός με τα όλα του, καθώς έξω από την εκκλησία υπήρχαν όργανα, λύρες και χορευτές με παραδοσιακές ποντιακές στολές, με τον αδελφό του γαμπρού Σάκη Τανιμανίδη να ρίχνει έναν χορό μέχρι να φτάσει η νύφη, συνοδευόμενη από τους γονείς της.

Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ