Quantcast

http://picasion.com/

Γέμισε σκουπίδια το Εργοχώρι

Την άμεση επέμβαση των αρμόδιων συνεργείων καθαριότητας του Δήμου Βέροιας έχει ανάγκη το Εργοχώρι. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο διαδίκτυο το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου οι «εθελοντές για την καθαριότητα», η κατάσταση μόνο ως τραγική
μπορεί να χαρακτηριστεί. Μόλις λίγα μέτρα απόσταση από το Σχολείο και ακριβώς απέναντι από τον οικισμό των Ρομά, τα σκουπίδια έχουν γεμίσει την περιοχή, με αποτέλεσμα να επικρατεί βρώμα και δυσοσμία. Απαιτείται άμεσα ο καθαρισμός του συγκεκριμένου χώρου, γιατί από εκείνο το σημείο περνούν καθημερινά δεκάδες παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες από το Εργοχώρι:







5 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα καμαρώνουν στις διάφορες.εκδηλωσειςκ φέρνουν επισκέπτες ξένους στα καθαρά στο κέντρο ας τους πάνε εκεί δεν ντρέπονται λίγο δίπλα φοιτούν τα παιδιά βρώμα κ δυσωδία έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που βρωμιζουν πρέπει να συνετιστουν.Με κάθε τρόπο γιατι από λόγια δε καταλαβαίνουν.Θα πάνε υπάλληλοι θα καθαρίσουν και θα ξαναβρώ μισεί.Οπως συμβαίνει και με τον δρόμο κάθε τόσο τον καθαρίζει ο δήμος και ξανα τα ιδια.Αστυνομικα μέτρα.Μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγαλο προβλημα στην περιοχη ( τι κανουν ο δημος ΒΕΡΟΙΑΣ και οι αλλες υπηρεσιες του κρατους;;;;) δυσκολα λυνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μόλις λίγα μέτρα απόσταση από το Σχολείο και ακριβώς απέναντι από τον οικισμό των Ρομά."
    Οι ίδιοι είναι που πετάνε τα σκουπίδια εκεί και μολύνουν το μερος που έχουν υθαίρετα καταλάβει εδώ και χρόνια. Και τα παιδιά μας πηγαίνουν σχολείο λίγα μέτρα παραδίπλα, αντιμετωπίζοντας τριτοκοσμικές καταστάσεις κάθε μέρα. Για όλα αυτά τι κάνει η πολιτεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λύση είναι η επιδότηση ενοικίου (για να πάψουν να είναι γκέτο, να μην μένουν όλοι μαζί, ώστε να ενταχθούν μακροπρόθεσμα στην κοινωνία), να διασπαστούν στον οικιστικό ιστό του ευρύτερου Δήμου Βέροιας. Να δοθούν δουλειές (πχ νόμιμη ανακύκλωση υλικών), ώστε να έχουν σταθερά έσοδα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρανομούν (αλλιώς δεν έχει άδεια για μικρο εμπόριο ανακύκλωσης). Σταθερή αστυνόμευση για να συμμορφωθούν. όποιος παρανομεί ή δεν στέλνει τα παιδιά του σχολείο, δεν απολαμβάνει τα "προνόμια της επιδότησης ενοικίου και της άδειας για μικρο ανακύκλωση).
    Και φυσικά διάλυση της "παραγκούπολης" και καθαρισμός του ιδιωτικού χώρου που κατέχουν.
    Είναι γνωστό από παλιά ότι, όποιος έχει δουλειά, σπίτι και μόρφωση ζει καλλίτερα και εντάσσεται στον κοινωνικό περίγυρο .
    Απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ