Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκηνές... hollywood στη Βέροια - Ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Έφτασε σήμερα και η σειρά της Βέροιας να φιλοξενήσει τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» και το κλίμα που επικρατεί από το πρωί στο κέντρο έχει κάτι από Χόλιγουντ! Τα γυρίσματα της νέας σειράς με θέμα τη Γενοκτονία των Ποντίων, που
θα προβληθεί σε λίγο καιρό από το OPEN, πραγματοποιεί γυρίσματα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως Τρίκαλα, Δράμα, Ξάνθη κτλ, όπου υπάρχει το κατάλληλο «σκηνικό», δηλαδή παλιές παραδοσιακές συνοικίες. Στη Βέροια επιλέχθηκαν ως σκηνικό η Μπαρμπούτα και η Κυριώτισσα, καθώς και πολλά άλλα σημεία που μπορούν να ταξιδέψουν τον τηλεθεατή στο παρελθόν. 

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η παραγωγή απηύθυνε τις προηγούμενες ημέρες κάλεσμα σε όσους Βεροιώτες επιθυμούσαν να πάρουν μέρος ως βοηθητικοί ηθοποιοί, στο οποίο και ανταποκρίθηκαν περίπου 250 άτομα. Σήμερα το πρωί, όποτε και ξεκίνησαν τα γυρίσματα, οι κομπάρσοι έφτασαν στο προκαθορισμένο σημείο, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες, με τη Βέροια να γίνεται ένα απέραντο σκηνικό! 


Δεκάδες βοηθητικοί ηθοποιοί, φορώντας ενδυμασίες παλιάς εποχής, κυκλοφορούν από νωρίς στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, κατευθυνόμενοι από τους βοηθούς σκηνοθέτη στα σημεία όπου θα γυριστούν οι σκηνές για τις οποίες προορίζονται. Άλλοι με δικά τους ρούχα εποχής και άλλοι με κοστούμια που τους προμήθευσε η παραγωγή, συγκεντρώθηκαν στη Λέσχη Αξιωματικών για να ντυθούν και από εκεί οδηγήθηκαν στα σημεία. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν σήμερα στην οδό Κοντογεωργάκη, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Κηρύκου και Ιουλίττης. Δείτε φωτογραφίες:








1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ