Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτάζεις το Σάββατο; Αυτό είναι το καλύτερο κέρασμα για το σπίτι ή τη δουλειά!

Φρεσκοψημένες χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδη» από 11€!
Σε λένε Σταύρο ή Σταυρούλα; Γιορτάζεις το Σάββατο και θέλεις κάτι καλό, νόστιμο, βολικό και οικονομικό να κεράσεις τους καλεσμένους στου στο σπίτι ή τους συναδέλφους σου στη δουλειά; Ο «Γεωργιάδης» έχει την τέλεια λύση! Φρεσκοψημένες χωριάτικες πίτες, με παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο και πολλές επιλογές σε γέμιση, έτοιμες τεμαχισμένες, να έρθουν στο χώρο που επιθυμείς την ώρα που επιθυμείς.
Με ένα τηλέφωνο από την προηγούμενη ημέρα στο 2331093390 ή 6973747334, ο «Γεωργιάδης» ετοιμάζει τις πίτες της αρεσκείας σας από 11€!
Με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, με κότα, κιμά ή με ζαμπόν και κασέρι, με κρέμα και μπόλικη άχνη αλλά και νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, όποια και αν επιλέξετε, το κέρασμα θα γίνει ανάρπαστο! Οι παραδοσιακές χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» διατίθενται και άψητες, κατεψυγμένες, για να τις ψήσετε εσείς όποτε επιθυμείτε.

Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Βέροιας-Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια.

Θέλετε να ετοιμάσετε μόνοι σας πίτες ή γλυκά για να κεράσετε; Οι «Αφοί Γεωργιάδη» από το 1937 ανοίγουν το παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο και είναι κοντά σας και με φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες, πίτσες.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 11€
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 11€
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 13€

2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1€ λιγότερο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 
2331093390 - 6973747334



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ