Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο στον κόμβο της Κουλούρας - ΙΧ «καρφώθηκε» στη νησίδα της Εγνατίας

Στο Νοσοκομείο ο οδηγός
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου στην Εγνατία Βέροιας - Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, όταν ο οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στο ρεύμα από Βέροια προς Αλεξάνδρεια, λίγο πριν τον κόμβο της
Κουλούρας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποία εξετράπη της πορείας του, πέρασε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα της Εγνατίας. 
Διερχόμενος οδηγός κάλεσε την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αμέσως, κλιμάκιο της Τροχαίας όπου φρόντισε για την τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης και την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας για τυχόν επέμβαση απεγκλωβισμού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό ευτυχώς όχι βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Βέροιας.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία. Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ