Quantcast

http://picasion.com/

Ρομά από την Ημαθία καταδικάστηκε για κλοπή στη Νέα Αγχίαλο

Από 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ποινή περίπου 1800 € ο καθένας «εισέπραξαν» ένας άνδρας και δύο γυναίκες ρομά, που κατηγορούνταν για κλοπή από κοινού με διάρρηξη σπιτιού στη Νέα Αγχίαλο στις 16 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τρεις δράστες μεταξύ 4 και 5.15 το πρωί παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας του σπιτιού, μπήκαν στο εσωτερικό και έκλεψαν κοσμήματα (ρολόγια, δαχτυλίδια, αλυσίδες, σταυρούς κλπ.) αξίας 1000 €, καθώς και 200 € μετρητά. Οι δράστες 39 χρόνων ο άνδρας από την Ημαθία, 49 και 19 χρονών οι γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, κάθισαν χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και καταδικάστηκαν με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

5 σχόλια:

  1. Είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.Ωραια ποινή ,δεν θα το ξανακάνουνε σε οληηηη τους την ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αναστολή.
    Δηλαδή,Τίποτα.
    (Β)Ρομα,επεισόδιο 62941730064532.
    Πας στα κέντρα υγείας,νοσοκομεία,αστυνομία,δικαστήρια,υπηρεσίες για επιδόματα,τράπεζες,μόνο αυτούς βλέπεις μέσα!!!
    Αν βρεθεί ένας πολιτικός να τους βάλει φυλακή,
    Τίποτα άλλο να μην κάνει στην θητεία του,
    Θα βγαίνει στα επόμενα 50 χρόνια πρώτος με ποσοστά Β.Κορεας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι ΡΟΜΑ κλέβουν δεν κλέβουν την περιοχή τους. έχουν πληροφορίες και πάνε σε άλλες περιοχές, πχ η Βεροια θα πει την Κατερινη και σε ανταλλαγμα πληροφοριας η Κατερινη θα πει τη Βεροια...απλα για να μην τους αναγνωρίζουν οι μάρτυρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ...ΜΈΤΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ