Η πρώτη χρήση των ηλεκτρικών ποδηλάτων στη Νάουσα

Από τον Δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα και μαθητές των σχολείων της Ηρωικής Πόλης έγινε το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η πρώτη βόλτα με τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο κέντρο της Νάουσας. Αρχικά ο υπεύθυνος της εταιρείας ενημέρωσε τους πολίτες για την λειτουργία των ποδηλάτων, ενώ ο δήμαρχος
παρουσίασε το app που θα χρησιμοποιεί ο κόσμος για την χρήση αυτών. Στην συνέχεια ακολούθησε η πρώτη βόλτα γύρω από την κεντρική πλατεία, με τους κατοίκους να κοιτούν με περιέργεια τη νέα συνήθεια της πόλης.

Η εφαρμογή για την ενοικίαση των ηλεκτρικών ποδηλάτων του δήμου Νάουσας

Στο play store της google βρίσκεται ήδη η εφαρμογή για την ενοικίαση των ηλεκτρικών ποδηλάτων του δήμου Νάουσας. Αυτή σύμφωνα με τον δήμαρχο θα ξεκινήσει από την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, καθώς τις επόμενες ημέρες τα ποδήλατα θα φορτιστούν ώστε να είναι έτοιμα για χρήση από τους πολίτες και τους επισκέπτες της Νάουσας. Στο App του δήμου μπορείτε να βρείτε τις ενοικιάσεις σας, τους σταθμούς ενοικίασης, ανανέωση χρημάτων, πληρωμές, κουπόνια κ.τ.λ. Κάντε κλικ εδώ.

Δείτε το video από το inaoussa.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ