Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η σπιταρόνα της Μπέλλα στην Αθήνα

Δείτε που μένει η πανέμορφη Βεροιώτισσα
Η Ιωάννα Μπέλλα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «You» και μεταξύ άλλων μοιράστηκε και κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της. Η μελαχρινή καλλονή από την Ημαθία, μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν υπάρχει κάτι
στη ζωή της πέρα από τη δουλειά, μίλησε για τους φόβους που είχε όταν έμεινε για έναν χρόνο στο κρεβάτι εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού, αλλά και για τις προτάσεις που της έγιναν από την τηλεόραση και εκείνη είπε «όχι».
Ήσουν κορίτσι του μπαμπά;
Είμαι της μαμάς, γιατί τον μπαμπά μου δεν τον έβλεπα τόσο. Ήταν πολύ συχνά στο εξωτερικό με τις επιχειρήσεις του, η μαμά τα είχε παρατήσει όλα για να είναι με τα παιδιά της. Είναι μικροβιολόγος, μου έχει δείξει διάφορα πράγματα, αλλά τα έχει μεταφέρει πιο πολύ στον αδερφό μου, γιατί εγώ ασχολούμουν με τον αθλητισμό.

Έλεγες τα πάντα στη μαμά σου;
Πάντα της έλεγα τα προβλήματά μου, είναι η καλύτερη συμβουλάτορας στη ζωή μου. Πολλές φορές έχω κλάψει στην αγκαλιά της και για τα προσωπικά μου και για τα επαγγελματικά μου, είναι το στήριγμά μου.
Πότε βυθίστηκες στην αγκαλιά της και έκλαψες;
Όταν είχα πάθει έναν σοβαρό τραυματισμό στα 16 μου, τότε ήταν η στιγμή που τη χρειάστηκα περισσότερο. Αν δεν είχε συμβεί αυτός ο τραυματισμός, δεν θα ήμουν μοντέλο τώρα, σίγουρα θα ήμουν αθλήτρια.
Υπήρχαν προτάσεις για εκπομπή;
Υπήρχαν, αλλά γενικά δεν ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση πλέον, κάνω αυτό που αγαπάω. Ίσως πιο μετά, αν υπάρξει κάποια πρόταση που θα με ενδιαφέρει.
Πώς αντέδρασες όταν ο κόσμος άρχισε να σε γνωρίζει στον δρόμο;
Ήταν πολύ όμορφο. Γενικά έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου, δεν ψωνίζομαι, ούτε νομίζω ότι είμαι κάτι. Χαίρομαι που μπορώ να γνωρίζω κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει.
Βλέπω ότι πολλές γυναίκες σου κάνουν θετικά σχόλια μεταξύ άλλων...
Με αγαπάνε οι γυναίκες και μου αρέσει αυτό. Ένας άντρας που θα πει μια καλή κουβέντα σε μια γυναίκα, θα την πει παντού, αλλά η γυναίκα είναι πολύ ωραίο να σου πει ένα κομπλιμέντο, γιατί πραγματικά το εννοεί, είναι αλλιώς.
Ήθελε κάποια να σε γνωρίσει... καλύτερα;
Μου έτυχε στο εξωτερικό να μου την πέσει γυναίκα, αλλά το κατάλαβα και με πολύ ευγενικό τρόπο της εξήγησα ότι δεν είναι του γούστου μου.
Είσαι ερωτευμένη, όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες;
Δεν μπορώ να σου πω ότι ξαφνικά παντρεύομαι και θα κάνω παιδιά, αλλά σίγουρα περνάω καλά. Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στη δουλειά και να μην υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου. Όμως δεν θέλω να απασχολώ με αυτό, γιατί μπορεί και κάποιος σύντροφος να μη θέλει να υπάρχουν φωτογραφίες μας. Δεν εκμεταλλεύομαι τους ανθρώπους.
Μέσα σε αυτόν τον χρόνο υπήρξαν διάσημοι που σε πλησίασαν;
Ναι, φυσικά με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν υπάρχουν στη ζωή μου. Είμαι κατά του να χρησιμοποιήσω ένα όνομα μεγαλύτερο από μένα, είμαι παιδί της αγάπης και του έρωτα και βλέπω τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θέλω να προβάλλεται η προσωπική μου ζωή, γιατί δεν κάνει καλό σε μένα και στον εκάστοτε σύντροφό μου. Για αυτό και δεν επιλέγω celebrities, παρότι μπορεί να είναι μια χαρά, θέλω να έχω μια υγιή σχέση.
Θα ήθελες κι εσύ να κάνεις τη δική σου οικογένεια;
Πάρα πολύ, αφού έχω πρότυπο τη μαμά μου, θέλω μέχρι τα 30 να έχω φτιάξει οικογένεια. Να κάνω την καριέρα μου για λίγα χρόνια ακόμα και μετά να κατασταλάξω με τον σύντροφό μου και να κάνω παιδάκια. Δεν είμαι party animal, είμαι πιο πολύ της οικογένειας και πιο αγαπησιάρα.

5 σχόλια:

  1. ...... Η φοράδα στο αλώνι. Και εμείς το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σπιταρονα μου φάνηκε ολίγον υπόγεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη δε θα πηγαινε στο εξωτερικο για... καριερα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ταπεινή ανυπόκριτη μεστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η απόλυτη κατάντια......φωτογραφίες μέσα από ενοικιασμένη γκαρσονιέρα.....όσο πάει και πλησιάζει η καριέρα της προς Βέροια για ''βιτρίνα'' σε μπουζουξίδικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ