Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτισσες, μιας άλλης εποχής!

Ταξίδι στο μακρινό παρελθόν
Μια πολύ σπάνια φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην σελίδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας» στο facebook. Απεικονίζονται δεκάδες Βεροιώτισσες στην γιορτή αποφοίτησης του 1ου εξατάξιου γυμνάσιου θηλέων. Ήταν η σχολική χρονιά του 1972-1973, τότε που λειτουργούσαν δύο γυμνάσια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, δηλαδή ένα Γυμνάσιο θηλέων και ένα Γυμνάσιο Αρρένων. Στη τελευταία τάξη οι μαθητές και οι μαθήτριες χωρίστηκαν σε δύο Γυμνάσια θηλέων και δύο αρρένων (2 τμήματα κλασικά και 1 πρακτικό). Δείτε την επίμαχη φωτογραφία και κάπου εκεί μπορεί να αναζητήσετε κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα:
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 24 Νοέμβρη 2018, οι μαθήτριες έδωσαν ραντεβού μπροστά από το Δημαρχείο και πραγματοποίησαν ένα μοναδικό reunion μετά από σχεδόν 45 ολόκληρα χρόνια. Μπροστά στην είσοδο έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία και ταξίδεψαν στο μακρινό παρελθόν.
Διαβάστε ένα σπάνιο αφιέρωμα σ' εκείνη την αξέχαστη εποχή κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ