Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Ντελιβεράς της Βέροιας βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Τι και αν κάνουν ένα από τα δυσκολότερα επαγγέλματα της Βέροιας. Τι και αν οι συνθήκες εργασίας που ζούνε καθημερινά είναι από τις χειρότερες που υπάρχουν. Τι και αν ορισμένοι τους αντιμετωπίζουν με αρνητικό τρόπο και δεν σέβονται την εργασία τους, οι ντελιβεράδες της Βέροιας εκτός από
επαγγελματίες διακρίνονται και για την εντιμότητά τους. Πριν από λίγες ημέρες, ένας ντελιβεράς βρήκε στην οδό Πιερίων, ένα πορτοφόλι γεμάτο λεφτά, τραπεζικές και άλλες πιστωτικές κάρτες. Αμέσως πήγε και το παρέδωσε στην Αστυνομία! Στο εσωτερικό του πορτοφολιού υπήρχαν επίσης η ταυτότητα, το δίπλωμα και άλλα λοιπά έγγραφα που ήταν άκρως απαραίτητα για την γυναίκα που το είχε χάσει. 

Αυτό όμως που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να το κρατήσει, ενώ και στις αρχές απέφυγε να δώσει το όνομά του, καθώς ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του. Πραγματικά, τα λόγια είναι περιττά! Συγχαρητήρια ρε φίλε, όποιος κι αν είσαι!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ