Αντιαιρετική Εσπερίδα πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού Παντάνασσα στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε «Αντιαιρετική Εσπερίδα» στο πλαίσιο του εορτασμού της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Παντανάσσης, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης. Την εκδήλωση άνοιξε με βυζαντινούς ύμνους για την Παναγία μας, ο Βυζαντινός Χορός του Ιερού Ναού υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε κ. Γεωργίου Ορδουλίδη, διευθυντού του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η Κυρία Θεοτόκος στην Ορθοδοξία και στην αίρεση». Δεύτερος ομιλητής ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καμπανίας και Υπεύθυνος του Αντιαιρετικού Γραφείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Θεόφιλος Λεμοντζής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Οι πλάνες και οι τρόποι προσηλυτισμού των Χιλιαστών».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με τον χαιρετισμό του κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Εσπερίδος, ενώ στο τέλος απένειμε εκ μέρους του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης τιμητική πλακέτα με το χρυσό μετάλλιο της Παντανάσσης, στον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Θεοφάνη Σαϊνίδηεπί τη συμπληρώση 30 ετών ιερατικής διακονίας. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος. Δείτε φωτογραφίες:2 σχόλια:

  1. Ὁ ἀνθαιρετικός ἀγών πρέπει νά ἐνταθῇ καί εἰδικῶς κατά τῆς ὑπούλου παναιρέσεως τοῦ οἰκουμενισμοῦ, πού ὁδηγεῖ στήν ἀπεκκλησιοποίησι καί τόν ὄλεθρο ὄχι τόσῳ μέ πεπλανημένες διδασκαλίες, ἀλλά μέ συμπροσευχές καί συλλείτουργα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά, ποιος είναι ποιος? αιρετικός εννοώ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ