Quantcast

http://picasion.com/

Μπουτάρης για Πρέσπες: Υπακούσαμε στις εντολές Αμερικάνων και Γερμανών

Για το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση «Διάλογοι» που διοργάνωσε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην αποθήκη Γ' του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. «Υπακούσαμε στις εντολές των Αμερικάνων και των Γερμανών» τόνισε για να συμπληρώσει ότι οι αντιδράσεις στα Σκόπια κατά της Συμφωνίας υποστηρίχθηκαν από «ρώσικα λεφτά».

«Οι Ρώσοι δεν ήθελαν να λυθεί το θέμα», υπογράμμισε. Ωστόσο αναφέρθηκε και στους «Μακεδονομάχους» διερωτώμενος «πού είναι τώρα αυτοί οι κύριοι;» και υποστηρίζοντας ότι και πίσω από τις αντιδράσεις στην Ελλάδα υπήρξαν οικονομικά οφέλη όπως αναφέρει το voria.gr.

Aπευθυνόμενος σε αυτούς που φοβούνται για τα εμπορικά σήματα διηγήθηκε μια προσωπική του ιστορία. Όπως τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης όταν γερμανικά σούπερ μάρκετ έβαλαν στα ράφια τους κρασί από τη Β. Μακεδονία το οποίο έφερε τον χαρακτηρισμό Μακεδονικό, η Ένωση Οινοπαραγωγών άσκησε ασφαλιστικά μέτρα και τα σούπερ μάρκετ απομάκρυναν απευθείας τα προϊόντα βάσει του ισχύοντα ευρωπαϊκού νόμου.

5 σχόλια:

  1. Kαί τῶν φίλων του ἑβραίων, ἀλλά τώρα ἀνένηψε (pun intended) ὁ σκοπιανολάγνος κυρ-Γιάννης;

    Ἐξ ἀρχῆς τό λέγαμε, ἀλλ' αὐτός, καταρρίψας πᾶν μέτρον δοσιλογισμοῦ, ἐδεξιώνετο τόν βούλγαρον κατά φαντασίαν μακεντόνσκι Ζάεφ ἐν μέσῃ Θεσσαλονίκῃ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια μέρα θα αποκαλυφθούν όλα για το ξεπούλημα. Όχι ότι δεν τα υποψιαστήκαμε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σώπα!! Δεν το είχαμε καταλάβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ... ΥΠΑΚΟΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΜΕ... ΥΠΑΚΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε ρε μπάρμπα Γιάννη, έχουμε φλομώσει με τις μα....ες σου και με τις από "μετά Χριστόν" προφητείες σου. γιατί δεν τα έλεγες και όταν ήσουν Δήμαρχος ; Αλλά τότε μιλούσες για τους Πόντιους και τη μη γενοκτονία τους. Λάθος λόγια, σε λάθος ανθρώπους, τη λάθος στιγμή έκανες και φυσικά το πλήρωσες (δεν ξανά έβαλες υποψηφιότητα μόλις πήρες το μήνυμα από τους πόντιους της Θεσσαλονίκης, παρά τις δηλώσεις που είχες κάνει λίγες μέρες πριν για νέα δημαρχιακή θητεία).
    Άσε μας λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ