Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το βλέμμα στο Πρωτάθλημα

Απομένουν μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Βέροιας δηλώνουν πανέτοιμοι για τις νέες προκλήσεις. Στόχος για την ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» είναι ο πρωταθλητισμός και κυρίως να παίξει ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο που θα
αποτελέσει το έναυσμα για την καθολική επιστροφή των φιλάθλων της στο Δημοτικό Στάδιο. Η δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα και κυρίως οι προσθήκες στο ρόστερ, έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Σάκη Θεοδοσιάδη. Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τους παίκτες του να αποδίδουν ένα δημιουργικό ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις τους στα φιλικά στέλνουν ξεκάθαρα ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ειδικά το τελευταίο παιχνίδι στην Καβάλα (ήρθε ισόπαλο 1-1, δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), έφερε χαμόγελα στους διοικούντες και απέδειξε πως η ομάδα της Ημαθίας έχει παρών και μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ