Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλικό «Χ» έφερε η Βέροια στην Καβάλα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα της Βέροιας, στο δημοτικό στάδιο της Καβάλας κόντρα στον ΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ στο 1ο ημίχρονο. Το γκολ για την ομάδα της Βέροιας πέτυχε ο Αλμπέρτο Σιμόνι στο 36ο λεπτό, «απαντώντας» έτσι άμεσα στο γκολ του Μελισσόπουλου στο 33ο λεπτό και σημειώνοντας το τελικό σκορ. Ο αγώνας δεν παρουσίασε ιδιαίτερο θέαμα και ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος, με τους προπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές. 

Οι συνθέσεις

Η ομάδα της Καβάλας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Δήμιζα, Καζαντζίδη, Αρναούτογλου, Παπαστεριανό, Στίκα, Γαβριηλίδη, Θωμαϊδη, Μελισσόπουλο, Καθάριο, Βόσαλικ και Μαρκόπουλος ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Γ., Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Γρ., Οκάν, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Κέρθι, Πινιώτης και Τσολακίδης.

Η Βέροια ξεκίνησε με τους Βοσνιάδη, Ζούρκο, Λεφίδη, Στάμου, Μαραγκό, Βεργώνη, Μπλέτσα, Πέντα, Μεληκιώτη, Σιμόνι και Σκαθαρούδη, ενώ στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι Τσιμόπουλος, Ν. Ζούρκος, Πολύζος, Μουρατίδης, Πεταυράκης, Πασάς, Μουχαλής, Βασίλτσης, Ιωάννου και Τρούπκος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ