Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Σε ποιο μαγαζί έκλεισε η πιο όμορφη γυναίκα της Βέροιας;

Σε ρυθμούς φθινοπώρου κινείται η νυχτερινή διασκέδαση, με τα μαγαζιά να προσπαθούν να κάνουν τις πιο ηχηρές «μεταγραφές» όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό τους. Όπως είναι λογικό, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, πασίγνωστο καφέ-μπαρ της Ημαθίας έκλεισε συνεργασία με μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Βέροιας, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου θα εμφανίζεται στην Αλεξάνδρεια και θα είναι εκείνη που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Η μελαχρινή καλλονή έχει εργαστεί κατά το παρελθόν με τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Κεντρικής Μακεδονίας και γνωρίζει όσο λίγες να τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα. 

Η ίδια εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενη που θα εργαστεί στην Αλεξάνδρεια και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά την όμορφη αυτή πόλη. 

Δείτε το πλούσιο φωτο-αφιέρωμα στην γυναίκα που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι Βεροιώτισσα για το 2019:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ