Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γράφας: Φαβορί για την πρώτη θέση η Βέροια

Ο προπονητής λοιπόν του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας μίλησε για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την Football League και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» θα είναι από τους διεκδικητές του φετινού τίτλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 49χρονου τεχνικού: «Το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Κανένας αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος. Με σοβαρότητα και προσοχή πρέπει να κοιτάμε όλα τα παιχνίδια. Αναλόγως και σε τι κατάσταση θα βρεθούν όλες οι ομάδες. Σίγουρα θα κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Το επίπεδο θα είναι υψηλό και πιστεύω πιο δύσκολο από την Super League 2. Έχουμε ιστορικές ομάδες στην κατηγορία, με ικανά ρόστερ. 

Υπάρχουν ομάδες που ενισχύθηκαν αρκετά στην μεταγραφική περίοδο και είναι φαβορί για τις πρώτες θέσεις όπως είναι τα Τρίκαλα, η Βέροια, το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός Βόλου. Πάντα όμως υπάρχει μια ομάδα έκπληξη. Όπως πέρσι που ήταν οι Απόλλων Λάρισας και Πλατανιάς. Όλες οι ομάδες έχουν δυνατά ρόστερ. Στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, κινούμαστε για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Κοιτάμε και την εγχώρια και στο εξωτερικό για το παίχτη που ψάχνουμε. Θα είναι προσεκτική κίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ