Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ «Βήματα Μαζί» στη Βέροια

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ιδιωτικού ΚΔΑΠ - ΜΕΑ «Βήματα Μαζί», το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Σωφρόνιος, ευχόμενος στους υπευθύνους του Κέντρου, Φωτεινή Οικονομίδου και Γιώργο Μουρατίδη, υγεία,
δύναμη, υπομονή  και επιμονή στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια για να τιμήσουν τους υπευθύνους και τη νέα αυτή προσπάθεια στην πόλη της Βέροιας.
Η βραδιά συνεχίστηκε μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, γεμάτη εγκάρδιες ευχές από όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ΚΔΑΠ που δημιουργήθηκαν με αγάπη στην οδό Μ. Αλεξάνδου και να απολαύσουν τα εκλεκτά κεράσματα από τον πλούσιο μπουφέ που υπήρχε στο χώρο. Οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Φωτεινή Οικονομίδου και Γιώργος Μουρατίδης, ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία, τη βοήθεια και την υποστήριξή τους και υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν κάθε μέρα να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Δείτε φωτογραφίες:


ΚΔΑΠ - ΜΕΑ «Βήματα Μαζί»
Μ. Αλεξάνδρου 49, Βέροια
Τηλ. 2331303443

Ωράριο λειτουργίας:
7:00 - 13:00 και 13:00 - 21:00



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ