Quantcast

http://picasion.com/

Περισσότεροι από 250 Βεροιώτες στην Πατρίδα για το casting της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι»

Την Τετάρτη ξεκινούν τα γυρίσματα
Τα γυρίσματα για τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» ξεκινούν σε λίγες ημέρες και στη Βέροια και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξετυλίγει
το χρονικό της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους, θα προβληθεί τη νέα σεζόν από το OPEN και τα γυρίσματα είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Πριν από λίγες ημέρες, η παραγωγή απηύθυνε πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί στα γυρίσματα της Βέροιας, μεμονωμένα άτομα ή και συλλόγους, να στείλουν τα στοιχεία τους και κάποιες φωτογραφίες, προκειμένου να γίνει η πρώτη επιλογή. Το διήμερο Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο βοηθός σκηνοθέτη της σειράς Νίκος Τσιάμης βρέθηκε στη Βέροια όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τα άτομα που είχαν ειδοποιηθεί. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» στην Πατρίδα και όπως ενημερωθήκαμε, ήταν η πιο πετυχημένη σε προσέλευση, σε σύγκριση με την Ξάνθη, τη Δράμα και τα Τρίκαλα όπου η ανάλογη διαδικασία έγινε το προηγούμενο διάστημα. 
Περισσότεροι από 250 συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, μέχρι και ηλικιωμένοι, πέρασαν το κατώφλι του Συλλόγου την Πέμπτη και την Παρασκευή και αφού συμπλήρωσαν τα απαραίτητα χαρτιά και έβγαλαν μια κοντινή φωτογραφία, ενημερώθηκαν από τον κ. Τσιάμη για τις ημέρες και τις ώρες των γυρισμάτων, που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μια εβδομάδα. Τα γυρίσματα θα γίνουν στις παραδοσιακές συνοικίες της Βέροιας, με τους άνδρες βοηθητικούς ηθοποιούς να φορούν κυρίως μαύρα κοστούμια.

8 σχόλια:

  1. Από απαίδευτα ψώνια, άλλωστε, είναι γεμάτη η περιοχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις ,Κατινα Παξινου ,θέλουν να καθίσουν κομπάρσοι για να μην φαίνονται άδεια τα πλάνα του σκηνοθέτη, απο δρόμους και πλατείες,άνθρωποι που δεν τελείωσαν ένα θέατρο τέχνης κ.κουν ή έστω εθνικό θέατρο.Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κατράκη με την κατάντια της Βέροιας.

      Διαγραφή
    2. Βρε ντουγάνι, κομπάρσος ξέρει τί θα πει;

      Διαγραφή
  2. Ποιος ηθοποιός θα πήγαινε να παίξει ως κομπάρσος; ερωτώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μην αγχωνεσαι. Κανεις δε θα σου κλεψει τη δοξα. Θα φανει η φατσα σου για 5 δευτερα στην τηλεοραση και θα εχεις να το λες και στα εγγονια σου.

      Διαγραφή
  4. Ειχαν πει θα δωθει και αμοιβη!!! Μαλλον για κανα σαντουιτς με χυμο το κοβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω κακία μάλλον εσάς σας έκοψαν στο casting. Ούτε 5 Δευτέρα δεν θα φανεί η φάτσα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ