Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O 12ος Πίθηκος τρέλανε τη νεολαία της Βέροιας

Από τα γκράφιτι των 90s στην Καλαμαριά ως πιτσιρικάς και μέλος των Funky Dust στην πρώτη ομάδα breakdance που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, τη Freakstyle Rockers, στην πρώτη του επαφή με το μικρόφωνο τη διαδρομή 14 ετών στο hip-hop, το κρατά ατόφιο. Με ρίμες από και για τη ζωή και τους δρόμους, με
free style αφιερώσεις που θέλει και κόπο και κόλπο για έναν mc, με προβληματισμούς που δεν βρίσκουν εύκολα χώρο έκφρασης στη μουσική βιομηχανία, με ντόπα μπίτια. Ίσως για αυτό η σχέση του με τον κόσμο είναι δυναμική στα live και αυθεντική στις γειτονιές. Αληθινός για τα εκατομμύρια αυτιά που τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. 


Ο 12ος Πίθηκος, ο Ιάκωβος Τσινίδης, το χαμογελαστό παιδί από τη Θεσσαλονίκη, ή απλά Άκης, έσκασε μύτη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Ελιάς και παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης ζωντανά το νέο του, έκτο, προσωπικό άλμπουμ «Αξιοπρέπεια». Η νεολαία της Βέροιας δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του και να τον φωτογραφίζει. Ο 12ος Πίθηκος έκανε και μια αναφορά αφιερώνοντας ένα τραγούδι στον Παύλο Φύσσα, με αφορμή την συμπλήρωση 6 χρόνων από την δολοφονία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ