Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο εκδηλώσεων για τα 460 θύματα της Εβραϊκής κοινότητας στη Βέροια

Τι δήλωσε η Σόνια Θεοδωρίδου στο «One»
Εκδηλώσεις και πορεία μνήμης, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα 460 θύματα της εβραϊκής κοινότητας, που οδηγήθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά φέτος, από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, στη Βέροια.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκθέσεις, διαλέξεις, αποκαλυπτήρια του πρώτου μνημείου για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, πορεία μνήμης και εκδήλωση με τίτλο «Η Μνήμη του Νήματος» βασισμένη σε μια ιδέα της διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου. Η υψίφωνος μίλησε μέσα στην εκπομπή «One Report» για την εκδήλωση, στην οποία χορηγός επικοινωνίας είναι «Το Βήμα», «Τα Νέα» και το «in.gr».

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Που ήταν όλοι αυτοί οι χορηγοί στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων. Τη ψυχή σας δίνετε για όλους τους άλλους. Όταν πρόκειται για τους Έλληνες όλο αμφιβολίες και διάσταση απόψεων έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ