Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Δίκαιη η πρόκριση» - Παπαδόπουλος: «Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι»

Εμφανώς ικανοποιημένος, τόσο από το νικηφόρο αποτέλεσμα, όσο και από την πρόκριση εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός της Βέροιας τόνισε πως ήταν μια δίκαιη νίκη και τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην έναρξη του πρωταθλήματος που θα είναι Γολγοθάς. Διαβάστε
αναλυτικά τις δηλώσεις του ποροπονητή της «Βασίλισσας του Βορρά»: «Αντιμετωπίσαμε μια καλή και ιστορική ομάδα με καλό προπονητή, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Σκοπός μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν να φανούμε ανταγωνιστικοί και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έπρεπε να κάνουμε καλή διαχείριση και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Μας βοήθησε πολύ που σκοράραμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και με το δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα.

Ο Διαγόρας θα μπορούσε και πάλι να μπει στο ματς, με την ευκαιρία που είχε στο δοκάρι, αλλά γενικά θεωρώ πως ήταν μια δίκαιη νίκη. Τώρα για το κύπελλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό, μια πολύ δυνατή ομάδα. Αποτελεί για εμάς κίνητρο αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να βρούμε διάρκεια και ρυθμό. Τα κεφάλια κάτω και σκληρή δουλειά. Περιμένουμε με λαχτάρα την έναρξη του πρωταθλήματος που θα είναι ένας Γολγοθάς». 

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Θέλαμε την πρόκριση, αλλά η Βέροια ήταν καλύτερη από εμάς. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γκολ και εκεί όλα κρίθηκαν. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση, είχαμε ένα δοκάρι και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Προετοιμαζόμαστε πλέον για το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ημαθίας για την πρόκριση και της εύχομαι τα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ