Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ύδρα η Έμυ Λιβανίου

Μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε στις πρόσφατες εκλογές της 7ης Ιουλίου η Έμυ Λιβανίου αποφάσισε να ξεκουραστεί, επιλέγοντας ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος. Η όμορφη Βεροιώτισσα δημοσιογράφος, αν και πάλεψε στο Νότιο Τομέα της Αττικής με το κόμμα της ΝΔ, δεν κατάφερε τελικά να εκλεγεί, ωστόσο πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Η έμπειρη παρουσιάστρια βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί της Ύδρας. Εκεί κολύμπησε στα γαλαζοπράσινα νερά και τα βράδια βόλταρε στα γραφικά σοκάκια της χώρας. Η ίδια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: «Νησί της Ύδρας! Όμορφη! Αγαπώ τα ελληνικά νησιά! Αγαπώ την Ελλάδα»!

3 σχόλια:

  1. " Μετά από μεγάλη μάχη....αποφάσισε να ξεκουραστει"...Από τι να ξεκουραστει??? Χωρίς σχόλιο.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξεκουραστεί, καμιά αντίρρηση (άλλωστε όταν μιλάς πολύ, καμιά φορά κουράζεσαι) αλλά γιατί μας το λέει ;
    Τι ρωτήσαμε ;
    Άρα δεν ξεκουράζεται, αλλά προετοιμάζεται για νέες εργασίες-ομιλίες (γενικά) και μας κρατάει ενήμερους.....
    Θα το έχουμε υπ' όψιν μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κυρία κουράστηκε από τις προεκλογικές ομιλίες και πήγε στην Ύδρα για ξεκούραση και καλά έκανε. Εσύ κακόμοιρε ψηφοφόρε που κάθε μέρα γίνεσαι "πτώμα" από την κούραση τη σωματική αλλά και την ψυχική, στην προσπάθειά σου να επιβιώσεις, που θα πας διακοπές ;
    Αν πας και εσύ στην Ύδρα, τότε έχετε πολλά κοινά .
    Αν όμως δεν πάτε πουθενά για διακοπές, τότε ίσως και να μην έχετε τίποτε κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ