Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχετε τσάντες και σχολικά είδη; ΜΗΝ τα πετάτε!

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού τα χρειάζεται
Σχολικά είδη για παιδιά άπορων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών συγκεντρώνει ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας, θέλοντας να στηρίξει τους μαθητές στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Αν έχετε λοιπόν σχολικές τσάντες και άλλα σχολικά είδη σε ευπρεπή κατάσταση που τα παιδιά σας δεν τα χρειάζονται, μην τα πετάτε. Μπορείτε να τα παραδώσετε στα γραφεία του Συλλόγου και να χαρίσετε χαμόγελο σε άλλα παιδιά. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του Ομίλου και πως μπορείτε να βοηθήσετε:

«Ο Όμιλος προστασίας παιδιού Βέροιας όπως κάθε χρόνο, ζητάει τη βοήθεια σας με τη συγκέντρωση τσαντών και σχολικών ειδών. Αν λοιπόν έχετε τσάντες και άλλα σχολικά είδη που φέτος δεν θα τα χρησιμοποιήσετε, κάντε τον κόπο και παραδώστε τα από τις 2 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του Ομίλου στην οδό Προφήτου Ηλία 15, στον 4ο όροφο. (Δίπλα από το κατάστημα cook shop).

Να σας υπενθμίσουμε ότι δεχόμαστε επίσης ρούχα για παιδιά και νέους, εσώρουχα, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, βρεφικά είδη και γενικότερα οτιδήποτε, μπορεί να χρειάζεται μια οικογένεια με ανήλικα παιδιά. Κάθε βοήθεια σας είναι πολύτιμη στο έργο μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ