Quantcast

http://picasion.com/

Προβληματισμός στο Κίνημα Αλλαγής

Σε μεγάλο προβληματισμό βρίσκονται τα στελέχη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία. Το άλλοτε κραταιό κόμμα που απαριθμούσε εκατομμύρια ψηφοφόρους σ' ολόκληρη την χώρα και που για έξι φορές κέρδισε την εξουσία στην Ελλάδα, βρέθηκε σε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση με
μονοψήφια νούμερα, χάνοντας μεγάλο μέρος της δύναμής του. Βέβαια. η τρίτη θέση αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, ωστόσο δεν μπορεί να αποτελέσει αφετηρία μιας νέας αρχής, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ με το 31,53% ισχυροποιήθηκε στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Ακόμα και στην Ημαθία, οι επιδόσεις του κόμματος δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Από τα συνολικά 82.200 άτομα που πήγαν να ψήφισαν στα εκλογικά κέντρα του νομού, το Κίνημα Αλλαγής έλαβε μόλις 6.643 ψηφοδέλτια που ισοδυναμεί με το 8,24% του εκλογικού σώματος. Επιτελείς του κόμματος δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την πορεία του κόμματος και διερωτώνται ποιο είναι το μέλλον με την Φώφη Γεννηματά στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ;

8 σχόλια:

  1. Το μέλλον με την Φώφη δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέλλον με όλους αυτούς δεν υπάρχει. ΠΑΣΟΚ+ΚΙΝΑΛ=ΤΕΛΟΣ
      Το Ιστορικό Στέλεχος του κινήματος που είναι ρε παιδιά στη φωτογραφία ; την έκανε και αυτό μόλις σταμάτησαν οι έμμισθες θέσεις ;

      Διαγραφή
  2. Αυτοί τελειώσανε εδώ και χρόνια και δεν το καταλάβανε ακόμη. Εμείς τους το λέμε χρόνια τώρα, αλλά αυτοί εκεί το "χαβά" τους. Στα σπίτια τους όλοι, από τη Φώφη μέχρι αυτούς της φωτογραφίας, όλοι. Δεν είναι ικανοί για κάτι νέο. ο "κύκλος" τους έκλεισε. Δεν έχουν νέο όραμα, φοβούνται το νέο γιατί θα χάσουν τα πρωτεία. Αν τολμήσουν να διεκδικήσουν θέσεις στο νέο που ίσως έρθει, θα διώξουν ξανά όλους εμάς που φύγαμε απογοητευμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού πήγανε στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το απο..κομμα παει οπου εχει πλεον φραγκα και εξουσια...αφου κατορθωσαν να ξεχασουν στην πραξη την διακυρηξη της 3ης Σεπτεμβρη, να αλλαξουν το εμβλημα, το ονομα, να παει ο δηθεν Ημαθιωτης στην αφετηρια του την ΝΔ....τι περιμενετε;;; ακομα δεν το καταλαβε ο κακομοιρος Κοσμακης

      Διαγραφή
  4. Δεν νομίζω ότι φταίει μόνο η Φώφη. Κατά την άποψη μου το ΚΙΝΑΛ πρέπει να αποκτήσει διακριτό στίγμα και από την ΝΔ και κυρίως από το ΣΥΡΙΖΑ. Να δώσει στον κόσμο να καταλάβει σε τι είναι διαφορετικό από αυτά τα κόμματα αν είναι. Να πεί σαφώς ποιά είναι η πολιτική του και πως θα χειριστεί τα πράγματα καλύτερα. Μαζί με αυτά πρέπει να αποκτήσει και αρχηγό νέο και σε ηλικία που θα μπορεί να αντιπαρατεθεί με τους αρχηγούς της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό γιατί η αρχηγική εμφάνιση μετράει όχι μόνο εδώ αλλά και έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πουλησουν τις Μεζοννετες και τα εξοχικα για να ξεχρεωσουν το κομμα τους διαφορετικα θα κανουν παρεα τα αδεσποτα της Βεροιας για εικοσι χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πληρώσουν τις οφειλές των 250.000.000 ευρώπουλων και μετά ας προβληματισθούν στη δροσιά όόόσο θέλουν. Υπογραφή: Έλληνας Φορολογούμενος. (Ισχύει και για τους άλλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ