Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με παιχνίδια στο Ρολόι ξεκίνησε η τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Το απόγευμα η παρέλαση, ο διαγωνισμός περιπτέρου και η τελετή λήξης
Με παιχνίδια στην πλατεία Ωρολογίου ξεκίνησε η τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει για 4η χρονιά ο δήμος Βέροιας. Πρόκειται για μια από τις δυο
παράλληλες εκδηλώσεις που
πραγματοποιούνται σήμερα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και περιελάμβανε τρία παιχνίδια στα οποία διαγωνίσθηκαν ομάδες παιδιών από τα χορευτικά συγκροτήματα. Ακολουθεί το απόγευμα στην Ελιά, διαγωνισμός περιπτέρου, όπου οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Βέροιας θα διακοσμήσει ο καθένας το δικό του περίπτερο με θεματολογία τη φωτογραφία, τις παραδοσιακές φορεσιές, τα παραδοσιακά εργαλεία, την παρουσίαση της πολιτιστικής κληρονομιάς ή τις παραδοσιακές γεύσεις.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε, με την παρέλαση των Συλλόγων και την τελετή λήξης, με την παρουσίαση και των τελευταίων χορευτικών τμημάτων. Συγκεκριμένα, στις 19:30 η παρέλαση των Συλλόγων θα ξεκινήσει από την πλατεία Δημαρχείου και θα καταλήξει στην Ελιά.

Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης στο γήπεδο του μπάσκετ στην Ελιά, 
με παρουσίαση 6 συγκροτημάτων και γλέντι για τον κόσμο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ