Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η Βέροια, 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ καλή ήταν η Βέροια στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, στους «Ζωσιμάδες». Δεν είναι μόνο το τελικό 1-1, αλλά η γενικότερη εμφάνιση που έδωσε υποσχέσεις για την ομάδα της Ημαθίας. Οι παίκτες του Σάκη
Θεοδοσιάδη κατάφεραν να βγάλουν τρεξίματα, πίεσαν όπως θα έπρεπε και έκαναν γενικά ένα ωραίο παιχνίδι. Έδειξαν ότι έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε μία καλή άμυνα. Φυσικά ακόμη υπάρχει χρόνος για να βελτιωθούν οι αδυναμίες και να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Γι’ αυτό γίνονται, άλλωστε, και αυτά τα φιλικά. Το γκολ για την Βασίλισσα του Βορρά πέτυχε ο Σιμόνι στο 69′ γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84′ με πλασέ του Λιάσου μετά από συνδυασμό με τον Παμλίδη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Κρίζμαν.


Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιουλής, Νικολιάς, Νάουμετς, Παμλίδης, Πήλιος, Ζώγκος, Λώλης, Λιάσος, Βενετικίδης, Γώγος.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδωσιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα, Μεληκιώτης, Κάνουλας, Σκαθαρούδης.

Έπαιξαν και οι: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Αλ., Τρούπκος, Μουρατίδης, Μανιώτης, Πολύζος, Μπλέτσας, Σιμόνι, Βασιλτσής, Ιωάννου, Τσιμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ