Quantcast

http://picasion.com/

Τι λες τώρα; «Κόβει» την ανάσα με το σέξι video της

Προσοχή! Ακατάλληλο για καρδιακούς
Στο Μπαλί βρίσκεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και απολαμβάνει τις διακοπές της με σέξι και ανάλαφρη διάθεση. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου δημοσίευσε ένα video-κόλαση στο Instagram
που την δείχνει, καθώς πηγαίνει στην πισίνα να κάνει τη βουτιά της. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως η πρώην παίκτρια του «My style rocks 1», «κόβει» την ανάσα με τις καμπύλες της και το σέξι βλέμμα της. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τραβά την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας του δωματίου της, στο Μπαλί της Ινδονησίας. Άπλετο φως του ήλιου σκορπίζεται στο δωμάτιο, τονίζοντας τις θανατηφόρες της καμπύλες! Με ένα αργό, βασανιστικό περπάτημα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οδηγείται προς την πισίνα. Λίγο πριν πέσει στο νερό, κοιτάζει όλο νόημα την κάμερα. Με μια ανάσα κάνει μια… θεαματική βουτιά!

Δείτε το video:

7 σχόλια:

  1. Δεν μας νοιάζει η πλαστικιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσο πλαστικό πάνω της δεν υπάρχει περίπτωση να βουλιάξει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήσε έντονα! Ζήσε στο maximum! Ζεις μονάχα μια φορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήσε έντονα αλλά , δεν έχεις ακούσει που λένε οι επιστήμονες, όχι πλαστικά σε θάλασσες, ακτές, βυζι@ και κόλ..ς ; Η επιστήμη μίλησε.

      Διαγραφή
  4. .....καλό θα ήταν να μας πει και ποιος ''παππούς'' είναι ο σπόνσορας, γιατί αν ανοίξουμε τα στόματα μας θα τρελαθούν πολλοί....εννοούμε αυτόν που πληρώνει τα ξενοδοχεία και τις διακοπές της κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το στόμα σου να τ ανοιγεις μόνο για να χασμουρηθείς ρε κακομοίρη/α που ξερεις και παρασκήνια. Έχουνε τρελλά λεφτα, αμα ηξερες να διαβαζεις θα το καταλαβαινες.

      Διαγραφή
    2. ....πόνεσε η αλήθεια χαχαχα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ