Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Ψιψίκας-Τερτιβανίδης» μας ψήνει τα ψάρια και το Σάββατο! Για παραγγελίες στο 2331064261

Και κάθε μέρα - Όλα ολόφρεσκα και στις καλύτερες τιμές!
Καλοκαίρι Σαββάτου... Πεθυμήσατε ολόφρεσκο ψημένο ψαράκι, να το απολαύσετε με δροσερή σαλατούλα και ένα ουζάκι στο μπαλκόνι; Σκέφτεστε όμως το καθάρισμα, το ψήσιμο και τη μυρωδιά; Εδώ έρχεται το ψαράδικο του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» που φροντίζει, όχι μόνο να μας προμηθεύει καθημερινά τα πιο φρέσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές της Βέροιας αλλά και να μας τα ψήνει κιόλας την ώρα που επιθυμούμε!
Εσείς απλά περάστε από το ψαράδικο του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 18, επιλέξτε τα ψάρια που θέλετε να φάτε, ή κάνε ένα τηλέφωνο από νωρίς στο 2331064261, κάντε την παραγγελία σας και μην αγχωθείτε για τίποτε άλλο. Στρώστε το τραπέζι σας και αφήστε τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» να σας προσφέρει φρεσκοψημένα και ζεστά τα πιο νόστιμα ψάρια... άκοπα και άοσμα!
Περνάτε το παίρνετε την ώρα που επιθυμείτε ή αν θέλετε σας το φέρνει και στο σπίτι! Η παραγγελία μπαίνει στη συσκευασία της για να διατηρηθεί η θερμοκρασία του ψαριού και να φτάσει στο πιάτο μας άψογο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ