Quantcast

http://picasion.com/

Η Κολέτσα δεν κρύβεται πια - Ανέβασε φωτογραφία με «καυτή» αγκαλιά με τον ποιητή της!

Είναι επίσημο - Άρχισαν να αλληλο... ταγκάρονται!
Το καλύτερο και πιο ερωτικό καλοκαίρι φαίνεται πως διανύει η Χριστίνα Κολέτσα στην αγκαλιά του συντρόφου της Δημήτρη Δεγαμινιώτη. Αν και για αρκετούς μήνες το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακρυά από τα φώτα της
δημοσιότητας, πλέον, έπειτα και από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τις διακοπές τους, με φιλιά και τρυφερά ενσταντανέ σε πισίνα ξενοδοχείου, η σχέση τους άρχισε να μπαίνει σε... σοβαρά μονοπάτια, αφού άρχισαν να ανεβάζουν μόνοι τους κοινές φωτογραφίες και να αλληλοταγκάρονται στο instagram!
Έπειτα από τη χθεσινή φωτογραφία της Χριστίνας, topless σε πισίνα στην Κεφαλλονιά με tag στον Δημήτρη και λεζάντα τύπου «Είμαι στον παράδεισο μαζί σου», ακολούθησε η σημερινή, ακόμα πιο «καυτή» φωτογραφία, με το ζευγάρι αγκαλιασμένο επάνω στην ξαπλώστρα και τη λεζάντα «Απλά, τυχαία, μοναδικά». Βέβαια, από Δεγαμινιώτη μόνο μπράτσο είδαμε αλλά από Κολέτσα;;; Τα καλύτερα! Θέλετε να δείτε ολόκληρο τον σύντροφο της Κολέτσα; Δείτε:





4 σχόλια:

  1. 'Ελεος πια. 'Οχι άλλο κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελός έρωτας!!! Αυθεντικός ,γνήσιος....Κλαίω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενδιαφέρον επάγγελμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η γυναίκα αυτή σύμφωνα με την θεωρία του Φρόιντ έχει εθισμό στην δημοσιοποίηση με τον οποιοδήποτε τρόπο της ΔΉΘΕΝ προσωπικής της ζωής για να τραβά το επίκεντρο όλων, καθώς ως άνθρωπος είναι εσωτερικά κενός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ